SZIKRA – KISVÁLLALATI HATÉKONYSÁGI PROGRAM

Fontosnak tartjuk, hogy az üzleti tanácsadásunk elérhető legyen mindenkinek, akinek támogatás kell, ezért önálló fókuszterületként létrehoztuk a Szikrát, amely főként a kis- és mikrovállalkozásokat támogatja a fejlődésben.

Mit tud a Szikra?

A Szikra ötlete először 2021. végén merült fel egy társasházkezelő irodából kifelé jövet. Miért ne lehetne elérhetővé tenni mikro-, kis- és egyes középvállalkozások számára azt professzionalitást, amit nagyvállalatok számára nyújtunk? 

Elsődleges célunk a hosszú távú értékteremtés, mert úgy látjuk kisebb vállalkozások esetén óriási lehet a lemaradás és nem is mindenki tudja, hogyan kezdjen bele a fejlesztésbe. 

Nem szerettünk volna képzés vagy tanulmánykötet irányba menni, mert szerintünk nincs két ugyanolyan vállalkozás és igyekszünk nem csak szavakban, hanem tettekben is személyre szabott megoldást találni a problémákra.

A Szikra tudja mindazt, amit mi üzleti tanácsadás alatt értünk, viszont kisebb vállalatokhoz igazodó módszerekkel, valamint időkerettel, ahogy a részleteknél is látható. 

Így született a Szikra, egy korszerű eszközökön és módszertanokon alapuló, személyre szabott támogatás, kis- és nagyvállalati környezetben otthonosan mozgó, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberektől, elérhető áron.

Kiknek ajánljuk?

Olyan cégvezetőknek, akikben megszületett az igény vállalatuk jobbá, hatékonyabbá tételére. Akiknek ez folyamatosan ott motoszkál a fejében, de nincs ideje, energiája, milliói vagy épp ihlete arra, hogy megtegye az első lépéseket. Esetleg azt se tudja merre indulhatna.

Jól tudjuk, hogy a megszerzett ismeretet nehéz átültetni a gyakorlatba, ezért nem csak megkeressük a probléma gyökerét, hanem valódi pályára állítunk rád szabott megoldásokkal. 

 

Részletek

1
1

Kötetlen ismerkedés, előzetes találkozó

Kötetlen ismerkedés, előzetes találkozó

2
2

A ma feltérképezése

A ma feltérképezése

3
3

A jövő tervezése

A jövő tervezése

4
4

Szakértői támogatás

Szakértői támogatás

Stratégia Tervezési Útmutató

Ha önállóan szeretnéd kipróbálni a módszerünk egy formáját, arra is biztosítunk lehetőséget. Töltsd le ingyenesen elérhető Stratégia Tervezési Útmutatónk, amely segíthet az önálló elindulásban.