Menu

SZIKRA – kisvállalati hatékonysági program

Fontosnak tartjuk, hogy az üzleti tanácsadásunk elérhető legyen mindenkinek, akinek támogatás kell, ezért önálló fókuszterületként létrehoztuk a Szikrát, amely főként a kis- és mikrovállalkozásokat támogatja a fejlődésben. 

Mit tud a Szikra?

A Szikra ötlete először 2021. végén merült fel egy társasházkezelő irodából kifelé jövet. Miért ne lehetne elérhetővé tenni mikro-, kis- és egyes középvállalkozások számára azt professzionalitást, amit nagyvállalatok számára nyújtunk? 

Elsődleges célunk a hosszú távú értékteremtés, mert úgy látjuk kisebb vállalkozások esetén óriási lehet a lemaradás és nem is mindenki tudja, hogyan kezdjen bele a fejlesztésbe. 

Nem szerettünk volna képzés vagy tanulmánykötet irányba menni, mert szerintünk nincs két ugyanolyan vállalkozás és igyekszünk nem csak szavakban, hanem tettekben is személyre szabott megoldást találni a problémákra.

A Szikra tudja mindazt, amit mi üzleti tanácsadás alatt értünk, viszont kisebb vállalatokhoz igazodó módszerekkel, valamint időkerettel, ahogy a részleteknél is látható. 

Így született a Szikra, egy korszerű eszközökön és módszertanokon alapuló, személyre szabott támogatás, kis- és nagyvállalati környezetben otthonosan mozgó, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberektől, elérhető áron.

Kiknek ajánljuk?

Olyan cégvezetőknek, akikben megszületett az igény vállalatuk jobbá, hatékonyabbá tételére. Akiknek ez folyamatosan ott motoszkál a fejében, de nincs ideje, energiája, milliói vagy épp ihlete arra, hogy megtegye az első lépéseket. Esetleg azt se tudja merre indulhatna.

Jól tudjuk, hogy a megszerzett ismeretet nehéz átültetni a gyakorlatba, ezért nem csak megkeressük a probléma gyökerét, hanem valódi pályára állítunk rád szabott megoldásokkal. 

 

Részletek

1

1
Kötetlen ismerkedés, előzetes találkozó


1

 

  • a találkozó előtt a nyilvánosan elérhető információk összegyűjtése, megismerése
  • találkozó a vállalkozás részletes megismerése érdekében előre elküldött kérdések segítségével
2

2
A ma feltérképezése


2

 

  • előre meghatározott résztvevői körrel
  • a jelenlegi működés előnyeinek, hátrányainak teljes körű feltárása
  • rövid és hosszú távú megoldandók meghatározása, priorizálása
3

3
A jövő tervezése


3
  • Ütemezett, priorizált és hatás alapján súlyozott megoldásokat (eszközöket, módszertanokat, egyéb ötleteket) tartalmaz
4

4
Szakértői támogatás


4
  • A szakmai javaslat legértékesebb elemeinek beépítése a mindennapi működésbe (bevezetés, elindítás, moderálás)

Stratégia Tervezési Útmutató

Ha önállóan szeretnéd kipróbálni a módszerünk egy formáját, arra is biztosítunk lehetőséget. Töltsd le ingyenesen elérhető Stratégia Tervezési Útmutatónk, amely segíthet az önálló elindulásban.

Ingyenes PDF letöltése

Segíthetünk?

Válaszd ki, melyik szolgáltatásról szeretnél többet megtudni és keresni fogunk.

Vagy keress minket itt...

Telefon
+36 30 444 0276
Segíthetünk?

Válaszd ki, melyik szolgáltatásról szeretnél többet megtudni és keresni fogunk.

Tanácsadás

...
X