Menu

MARKETING AUTOMATIZÁCIÓ WEBINÁR

Marketing automatizációs rendszer bevezetése és az Exponea Customer Data Platform bemutatása

A Forrester előrejelzése szerint a marketing automatizációs eszközökre fordított költés globálisan 2023-ra eléri az évi 25,1 milliárd dollárt, ami a 2017-es érték több, mint duplája. A marketinges döntéshozók 55%-a tervezi a marketing technológiát érintő költés növelését a közeljövőben. Azonban hogyan lehet felkészíteni egy nagyvállalatot a marketing technológiák fejlesztésére? És mik azok a fontos, stratégiai sarokpontok, amiket mindenképp meg kell határozni egy marketing automatizációs rendszer bevezetése előtt?

Marketing automatizáció témájú webinárunkon ezekre a kérdésekre kaphatsz választ. Valós példán keresztül mutatjuk be, hogy mi volt az a metodológia, amire építve a Telenor Magyarországnak segítettünk eljutni az üzleti cél megfogalmazásától a marketing automatizációs rendszer kiválasztásáig.

Webinárunkon továbbá bemutatjuk az Exponea marketing automatizációs rendszerét, amely egyszerre rendelkezik a customer data platform, a mesterséges intelligencia és a konverziós ráta optimalizálás képességével. Segítségével egy szoftverben kezelheted az összes ügyféladatot, képezhetsz belőlük azonnal, viselkedés alapján szegmenseket, valamint indíthatsz releváns, minden csatornán konzisztens, valós idejű marketing kampányokat.

A webinár végén pedig kérdéseket tehetsz fel a Pattern tanácsadóinak és az Exponea szakértőjének a témában.

 

Időpont: 2020. július 7. 11:00-11:45

REGISZTRÁLJ MOST:
A regisztrációval elfogadod az adatvédelmi irányelveinket és hozzájárulsz releváns marketing üzenetek fogadásához a marketing automatizációs tanulmánnyal kapcsolatban.

Platform: Zoom (a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk elküldeni, hogyan tudsz majd csatlakozni)

Résztvevők:
 
Pattern Digital Consulting

  • Pakucs Kamilla – Marketing tanácsadó
  • Fischer Kristóf – Partner
  • Gögge Tamás – Partner

Exponea:

  • Zuzana Čeleková – Exponea szakértő

Részletes program:

  1. Hazai marketing automatizációs körkép: A marketing automatizáció rendszerek értékesítési képessége és szerepe 2020-ban.
  2. Telenor Esettanulmány: Marketing automatizációs rendszer kiválasztása és bevezetése valós példán keresztül.
  3. Építs egyedi, 360 fokos képet ügyfeleidről: Bemutatjuk az Exponea Customer Data Platformot.
  4. Kérdések a marketing automatizációról: Kérdezz a Pattern marketing automatizációs tanácsadóitól és az Exponea szakértőjétől.

 

Telefon
+36 30 444 0276
Segíthetünk?

Válaszd ki, melyik szolgáltatásról szeretnél többet megtudni és keresni fogunk.

Tanácsadás

...
X